Kiadványok

Az alábbi kiadvány bemutatjuk a biofilter méretezésének folyamatát, egy 18 t/év teljesítményű piaci méretű szürkeharcsa-nevelő rendszer példáján, melyből havonta 1,5 t 3 kg-os hal kerülhet eladásra.

Az EATiP-el folytatott együttműködés egyik korábbi eredménye az EATiP Aqua Innova projektjének keretében magyar részvétellel kidolgozott, az Európai Kutatási és Innovációs Stratégiát (Strategic Research and Innovation Agenda, SRIA), illetve az európai akvakultúra jövőjét bemutató kiadvány magyar nyelven történő megjelentetése. A kiadvány az alábbi linkröl pdf formátumban letölthető:

A SRIA szakmai anyag később 2017-ben átdolgozásra került, amelyik az alábbi linken angol nyelven elérhető. A szakmai anyag revíziójában magyar szakértők is közreműködtek.

A 2020. év végén az EATiP röviden összefoglalta a szervezet elmúlt évi tevékenységét, amiben a Tükörplatformok között a HUNATiP-et is említi az összefoglaló. Az EATiP 2020. évi tevékenységét és eredményeit bemutató kiadvány az alábbi linken pdf formátumban letölthető.